Vippeløft

Vippeløft

Øyevippene dine er lengre enn du tror

I de siste årene har det blitt utrolig populært med vippe extensions, og dette er et tema som også har fått mye oppmerksomhet blant norske toppbloggere. Det er liten tvil om at vippe extensions gir deg ekstra lange og fyldige vipper som ser fantastiske ut, samtidig krever vippe extensions en del ekstra stell og er en mer omfattende prosess. 

Det mange ikke er klare over er hvor lange vippene de allerede har egentlig er. Vinkelen på øyevippene til de fleste er nemlig slik at mye av den naturlige lengden skjules, og det er her vippeløft kommer inn i bildet. Med vippeløft forandrer man vinkelen på vippene slik at den fulle lengden av vippene blir synlig. Dette gir en illusjon av ekstra lange og fyldige vipper.

En annen fordel med vippeløft er at øynene dine får et mer våkent preg. Samtidig vil vippene dine i større grad lede fokusen til dem du møter innover mot øynene dine.

Om vippeløft

vippeløft er det naturlige og enklere alternativet til vippe extensions. Med vippeløft slipper man lim og kunstige vipper. vippeløft er helt naturlig, og er, som navnet tilsier, en permanent bøy av de naturlige vippene dine.

Resultatet av vippeløft er at hele lengden av vippene dine blir mer synlig, og får en spennende illusjon av ekstra lengde som gjør at vippene ser penere ut. vippeløft gir gode resultater for alle slags typer vipper.enten du har tykkere eller tynnere vipper.

Det er også en glimrende løsning for de som sliter med irritasjon rundt øynene. Dersom du er sensitiv til fargen som brukes er det også mulig å bare utføre vippeløft uten farging. Selve prosessen er fort tere gjort, og vippeløft pris er også lavere enn det man ville betalt for vippe extensions, mens resultatet varer minst like lenge. 

Farging av vippene forbedrer vippeløft resultatet

Farging er noe vi ofte gjør i kombinasjon med vippeløft. Her finnes det en rekke farger å velge mellom, alt fra mørkebrunt til blåsvart. Vanligvis vil vi foreslå det som passer best til det naturlige fargespillet i ansiktet ditt, men til syvende og sist er det selvfølgelig opp til deg.

De fleste har faktisk litt lysere vipper helt ytterst. Fargingen hjelper med å gjøre effekten av vippeløften tydeligere ettersom hele vippene blir mer synlige. Fargingen tar en snau halvtime å gjennomføre. Fargene vi bruker er av den beste kvalitet.

Forskjellen mellom vippeløft og vippe extensions

Ved vippeløft gjør vi det beste ut av de eksisterende vippene dine. Dette gjør vi ved å bøye de naturlige vippene fra roten og ut. Resultatet er at de naturlige vippene ser lengre og fyldigere ut.  vippeløft gjør at øynene dine ser større ut. Samtidig vil hele lengden av de naturlige vippene vises. Det er dette som gir en markert illusjon av lengre vipper.

Det er også vanlig at vi farger vippene for at de skal bli mer fremtredende, men dette er opp til hver enkelt. Alt i alt vil vippeløft gjøre vippene dine mer fremtredende og vakre. Samtidig vil du kunne redusere tiden du bruker på sminke. vippeløft gir også mindre slitasje på vippene dine.  

Med vippe extensions fester vi kunstige vipper til de naturlige vippene dine. Dette gir mer volum og lengde, og mangedobler valgmulighetene når det gjelder hvilken stil du ønsker. Vippe extensions er også noe dyrere enn vippeløft, og krever litt mer stell for å holde seg fine. Allergiske reaksjoner er noe vanligere for vippe extensions enn for vippeløft.  

Vippeløft behandling og resultat

vippeløft behandlingen er både rask og smertefri. I tillegg kan du umiddelbart nyte resultatet etter behandlingen. Sammen med terapauten vår vil du først bestemmee deg for hvilket vippeløft resultat du ønsker å oppnå, og om du også ønsker å farge vippene, eller om du bare ønsker vippeløft.

Terapauten vår fortsetter deretter med en grundig rengjøring av sminkerester, olje og annet rundt øynene som kan ødelegge resultatet. For best mulig vippeløft resultat er det også en god ide å la være å bruke sminke eller oljebaserte kremer rundt øynene dagen før du tar behandlingen. 

Vi legger så gelepads på øyelokkene dine, hvor vi så fester øyevippene dine med et naturlig rislim. Når det gjelder Gelepadsene så kommer de i tre forskjellige størrelser alt etter hvor mye bøy du ønsker på vippene dine. Basert på  på hvor lange de naturlige vippene dine er vil terapauten din vanligvis gi deg en anbefalt størrelse for gelepads.

Terapauten legger deretter på et nytt middel som gir vippene permanent form i henhold til den valgte gelepaden. Dette stoffet får virke i ca 12 minutter, etterfulgt av 6 minutter med en ny gele som gir ekstra volum og pleier vippene. For deg som har lyse vipper anbefaler vi også at du benytter deg av farging av vippene, som er inkludert i prisen, og som bidrar til å forsterke effekten.

vippeløft-behandling er en avslappende opplevelse. Hele behandlingen tar mellom 45 minutter til en time. Du tilbringer hele behandlingen i avslappet liggende stilling i våre rolige omgivelser.

Risikoer med vippeløft

Vippeløft er en naturlig og skånsom behandling som ikke involverer kunstige produkter slik som vippe extensions gjør. Vi bruker heller ikke kjemiske midler eller varmeapparat slik som for eksempel vippetang. Dette gjør vippeløft behandlingen du får hos oss både trygg og behagelig.

For å oppnå best mulig vippeløft resultat er det vanlig å kombinere vippeløft med farging av vippene. I noen sjeldne tilfeller hender det at kunder kan reagere allergisk på fargestoffet. Dette er heldigvis ikke noe stort problem ettersom det går fint an å foreta vippeløft uten å samtidig farge vippene.

Vippeløft er mer skånsomt mot vippene dine enn det vippe extensions er, men permanenten kan likevel være litt slitende på vippene dine dersom du får denne behandlingen altfor ofte. Terapauten som behandler deg vil kunne fortelle deg når du ideelt sett kan foreta vippeløft neste gang.

Tips for langvarig vippeløft resultat

Vippene dine fornyer seg stadig. Dette betyr naturlig nok at vippeløft behandlingen har begrenset varighet. Det vil ta rundt 8 uker før alle vippene dine har fornyet seg, I løpet av denne tiden vil vippene dine gradvis skiftes ut med nye vipper som har din naturlige bøy. Dette betyr i praksis vippeløft vanligvis varer mellom 5-6 uker. Ved å følge retningslinjene fra terapauten vår vil du kunne strekke resultatet til den øvre delen av dette tidsspektrumet.

Noen tips terapauten din kommer til å gi deg er å unngå fukt i 24 de første timene etter behandlingen, slik at produktene får tid til å sette seg skikkelig. Fukt i denne perioden kan føre til at bøyen forsvinner igjen. Du bør også generelt unngå at vippene dine kommer i kontakt med damp, såvel som alt som inneholder voks, fettstoffer eller olje. Bruk heller produkter som er spesialutviklet for vippeløft.

Hvorfor elsker kundene våre vippeløft?

Øynene er vinduene til sjelen din, og det er lite som er mer sexy enn et dypt og intimt blikk. Øyevippene dine bidrar til å fremheve øynene og blikket ditt, og lange dådyraktige vipper gir et spesielt glimt i øyet. Med vippeløft oppnår du noe av effekten med vippe extensions uten å trenge å feste vippe extensions. 

Ettersom vippeløft varer i ukevis, og lite vedlikehold er nødvendig etter behandlingen, er vippeløft en lettvint og praktisk måte å gjøre det beste ut av den naturlige lengden på de naturlige vippene dine og gi blikket ditt et mer ungdommelig og lekent preg.  

Vippeløft pris

Prisen på vippeløft hos oss er kr 999,- . Denne prisen inkluderer både vippeløft og farging av vippene.

Inntil 6 uker etter siste vippeløft kan du bestille Re-lift for å opprettholde ditt vippeløft resultat. Prisen på Re-lift for å opprettholde vippeløft resultater 799,-

Ofte stilte spørsmål om Vippeløft

Hvorfor brukes vippeløft?

Vippeløft brukes for å fremheve skjønnheten i øynene, og for å gjøre det beste ut av lengden på naturlige øyevipper.

Hvor lenge varer vippeløft?

De vippene dine gjennomgår en naturlig syklus der de skiftes ut omtrent hver sjette uke. Hver vippe har sin egen individuelle syklus, så det betyr at de fleste av de bøyde vippene dine vil være utskiftet innen 8 uker. Det anbefales å gjenta behandlingen innen 5-6 uker for å beholde resultatet. 

Gjør det vondt å få vippeløft?

Nei, det gjør ikke vondt å få vippeløft når du bruker våre kvalifiserte og erfarne vippeteknikere. Len deg tilbake, lukk øynene og slapp av mens vi tar oss av resten. 

Kan jeg selv utføre vippeløft?

Nei, vippeløft er presisjonsarbeid som må utføres av en erfaren vippetekniker.

Hva er forskjellen mellom vippeløft/vippebøy og vippe extensions?

Vippeløft/vippebøy er en behandling der vi gjør det beste ut av de eksisterende vippene dine ved å bøye de naturlige vippene fra roten og ut slik at hele lengden av de naturlige vippene vises, og man får en illusjon av lengre vipper. Vippene kan også farges for å gjøre vippene mer fremtredende.

Med vippe extensions fester vi kunstige vipper til de naturlige vippene dine. Dette gir mer volum og lengde, og mangedobler valgmulighetene når det gjelder lengde, volum og bøy. Det gir deg også muligheten til å blande de forskjellige stilene for et helt unikt resultat.

Pureskin

Vi lister og finner estetiske behandlinger der du bor

Om oss

Få siste tilbud

© 2024 Pureskin.no – Alle rettigheter