Få billigste pris

Botox Stavanger

Få den beste prisen på botox i Stavanger av en av de beste klinikkene i byen. Bruk skjema under å send inn en forespørsel. 

Send inn Forespørsel

Skjema

Billig botox i Stavanger

Pris på botox

Det er viktig å huske på at prisen på Botox-behandlinger kan variere avhengig av mengden Botox som trengs, og den spesifikke behandlingen du ønsker å få utført.

Garantert sertifiserte behandlere

Alle våre sammarbeidspartnere er spesialister på botox og andre estetisk medisinske behandlinger. 

Botox i stavanger

Botox i Stavanger

Stavanger er kjent som en av de mest velstående byene i Norge, og i likhet med så mange andre steder har den stadig økende økonomiske velstanden i Stavanger også ført til økende interesse for skjønnhet, skjønnhetsprodukter og prosedyrer.

 

En av de prosedyrene som blir stadig vanligere er Botox behandling for å fjerne de mest iøynefallende sporene av tidens tann. I mange kretser i Stavanger ser mange nå på Botox behandling av kråketær og andre rynker som en like selvfølgelig ting som å gå til frisøren for å farge grått hår.

Lav Botox pris i Stavanger

Samtidig som kjøpekraften til innbyggerne i Stavanger har økt har den økende interessen for Botox behandling, og den økende konkurransen i markedet, resultert i at det i dag ofte er billigere med Botox behandling enn det var før. For mange klinikker i skjønnhetsbransjen er lav Botox pris en effektiv strategi for å kapre nye kunder eller for å etablere fotfeste i det attraktive markedet for skjønnhetsbehandling i Stavanger. 

 

Lav pris innebærer både fordeler og ulemper

Selv om de fleste ofte ser på lave priser som en fordel, er det ikke alltid at lav Botox-pris bare er til fordel for pasienten. Klinikker som tilbyr Botox gjør dette utelukkende med profitt som motivasjon, og da lavere priser gir lavere profitt betyr dette at motivasjonen til klinikkene også reduseres.

 

En vanlig effekt av reduksjon i prisen på Botox behandling er at klinikkene vil prøve å redusere hvor mye tid som brukes på hver behandling, slik at antallet behandlinger som kan gjennomføres per dag øker, og den daglige profitten forblir den samme eller øker ytterligere for å gjøre opp for prisreduksjonen.

 

Når antallet behandlinger går opp og behandlingstiden går ned sier det seg nesten selv at dette i noen tilfeller kan resultere i dårligere kundeservice og oppfølging av kundene hos de mindre profesjonelle klinikkene. Klinikker med lite behandlingsvolum vil da prøve å kompensere for dette ved å ansette billigere og mindre erfarne behandlere. I noen tilfeller kan man også føle at man blir dårligere behandlet på grunn av et personale som er stresset og overarbeidet..

 

Samtidig trenger høyere effektivitet absolutt ikke å være en negativ ting. For eksempel vil klinikker med større effektivitet gjerne lære seg mer effektiv tidsplanlegging, som også kan spare tiden til kundene dersom det gjøres på den rette måten.

Bruk sikre produkter

Selv ikke i Stavanger er bruk av sikre og etablerte produkter en selvfølge. En av de tingene som skjer når man ser Botox prisen går ned i Stavanger er at det blir veldig fristende for noen klinikker å erstatte gode og veletablerte produkter som man vet er sikre og effektive, med billige erstatningsprodukter som i noen tilfeller ikke er effektive, og som i verste fall kan være skadelige for kroppen din.

 

De produktene som i dag er allment akseptert for å være trygge og effektive inkluderer merkevarene Botox, som produseres av Allergan,  Xeomin, som produseres av Merz Pharmaceuticals, eller Dysport, produsert av Galderma.

 

Det er vanlig å betale et par tusenlapper for Botox behandling i Stavanger. Om du blir tilbudt behandling til en pris som ligger mye under dette bør du være mistenkelig på om du faktisk får ekte vare, og om du blir behandlet av kvalifisert personell som vet hva de holder på med. 

 

Når mindre kjente produkter brukes i behandlingen er ett av problemene at det ofte ikke er mulig å gjennomføre oppfølgende behandling for å justere resultatene dersom resultatet av behandlingen ikke er som planlagt. I de fleste tilfeller er prisforskjellen såpass liten at det ikke lønner seg å ta risikoen på at noe skal kunne gå galt.

Botox behandling er ikke rett for alle

Etisk bruk av kosmetiske prosedyrer slik som for eksempel Botox behandling kan til tider være komplisert. Profesjonelle leger har erfaring og trening innenfor å ta avgjørelser med henhold til hvorvidt det er trygt og etisk å utføre behandling med Botox i hvert enkelt tilfelle.

 

I noen tilfeller kan bruk av Botox representere en helserisiko for pasienten. I andre tilfeller kan det hende at det finnes psykologiske grunner for at en person ikke bør gjennomføre Botox behandling. En profesjonell lege vil ha gode forutsetninger for å forstå hvilke pasienter som kan dra fordel av Botox behandling, og i hvilke tilfeller en pasient bør nektes slik behandling enten dette er av fysiologiske eller psykologiske grunner.

 

En viktig faktor som enhver lege bør forsikre seg om er at pasienten på forhånd har realistiske forventninger til behandlingen. Legen bør også vurdere om behandlingen faktisk trengs, eller om ønsket om behandling har utspring i en potensiell psykologisk lidelse som i stedet trenger å behandles ved hjelp av psykiatrisk behandling. En annen ting for legen å vurdere er om det finnes alternative behandlinger som kan føre til et like tilfredsstillende resultat.

 

Det at visse pasienter blir nektet behandling virker kanskje litt strengt, men på mange måter er det et kvalitetsstempel som viser at klinikken det er snakk om bryr seg om pasientene sine og er villige til å gjøre det som er rett, selv i de tilfellene der det betyr å takke nei til profitt.

Pris på Botox i Stavanger

Kostnad og varighet kan variere mye på bruksområde. Noen vanlige bruksområder for Botox utenom det kosmetiske er behandling for å redusere kronisk migrene, overdreven svetting, muskelspasmer og skjeling. Her tar vi for oss kosmetisk bruk av Botox i ansiktet som er den mest populære bruken av Botox.

Priser på Botox behandling i Stavamger varierer en del, men det er få steder der du forlater klinikken med en regning på mindre et par tusenlapper.

Mange steder koster det rundt 2.000 kr for hvert område som behandles. Dette er fordi Botox legemiddelet er et relativt dyrt legemiddel som er vanskelig å produsere på forsvarlig måte.

Det er mye falsk Botox og useriøse alternativer ute i markedet, så dersom du finner steder som tilbyr behandlinger noe særlig billigere enn dette bør du sjekke etter og forsikre deg om at dette faktisk er en kvalifisert behandler med rett til å praktisere som lege, og som bruker ekte Botox. Om man er usikker er det alltids lov å snu i døra og ombestemme seg før det er for sent. Bedre føre var enn etter snar.

Behandling av Botox i utlandet på egen risiko

I løpet av de siste årene har det blitt stadig vanligere å ta Botox behandling i utlandet. Dette ser kanskje i utgangspunktet ut som en billigere løsning, men det kan ende opp dyrere enn forventet dersom komplikasjoner oppstår. I tillegg vil det ofte være etter at man har reist hjem at eventuelle problemer merkes, og da er det gjerne for sent å klage.

 

Det finnes mange eksempler på behandling i utlandet som ikke har gått etter planen. Overmedisinering er også et vanlig knep som brukes av grådige utenlandske klinikker som ofte drives mer eller mindre uten oversyn fra myndigheter i landet sitt. Resultatet er uansett at det som ofte ser bra ut på papiret gjerne viser seg å være en dårlig ide i realiteten.

 

Til forskjell fra dette kan Norge sies å være et veldig trygt sted å besøke legen. Det er for eksempel veldig strenge regler for hvem som kan utgi seg for å være en lege i Norge, og folk som oppgir feilaktig informasjon om dette rettsforfølges. Når det gjelder Botox behandling så er det i Norge krav om at all Botox behandling skal skje under oppsyn av ansvarlig lege. Botox kan også kun kjøpes på resept.

Bestill time i dag

Få byens beste behandling på botox

Pureskin

Vi lister og finner estetiske behandlinger der du bor

Få siste tilbud

© 2023 Pureskin.no – Alle rettigheter