Om oss

Hvem er vi?

Vi er en gjeng som er lidenskapelig opptatt av hudpleie. Det er noe vi bare ELSKER. Det er derfor vi har laget denne siden, fordi vi vil vise det at det ikke trenger å være vanskelig å ta vare på sin egen hud. Vi vil gjerne dele våre feil og ting vi har gjort som er bra, slik at du kan relatere til oss! Det finnes mange fallgruver når det kommer til både sminke og ikke minst hudpleie, derfor vil vi gjerne prøve å oppklare noen myter og tilføre vår egen erfaring.

Hva kan du forvente fra oss?

Du kan forvente at vi snakker om våre egne erfaringer. Det som er viktig å huske på, er at ikke alt funker for alle. Så det er derfor vi har ulike mennesker, med ulike erfaringer, som en del av vårt team. Det er også derfor du bør huske på at du bør finne ut hva slags hudtype du har, ettersom dette rett og slett vil hjelpe deg langt på vei!

Vi håper at du får lyst til å lese mer på våre hjemmesider, fordi vi har mye å komme med. Noe vi er opptatt av, er at alle skal få lov til å ha den beste huden de kan ha. Vi vet at alle har ulike forutsetninger for dette, så det er ikke noe vi forventer at skal skje over natta og vi håper du også skjønner dette.

Uansett, så kos deg med å lese våre artikler. Vi har i alle fall kost oss veldig mye med å skrive dem!