Botox i Oslo

Pris på Botox i Oslo gjennon vår partner:

1. område 1 990,-
2. områder 2 990,-
3. områder 3 990,-
Hyperhidrose (svetting) 5 300,-
Massetter (tanngnissing) 2 990,-

Generell pris på Botox i Oslo

Kostnad og varighet kan variere mye på bruksområde. Noen vanlige bruksområder for Botox utenom det kosmetiske er behandling for å redusere kronisk migrene, overdreven svetting, muskelspasmer og skjeling. Her tar vi for oss kosmetisk bruk av Botox i ansiktet som er den mest populære bruken av Botox.

Priser på Botox behandling i Oslo varierer en del, men det er få steder der du forlater klinikken med en regning på mindre et par tusenlapper.

Mange steder koster det rundt 2.000 kr eller mer for 1 område så koster det 1500 kr for hvert ekstra område som behandles. Dette er fordi Botox legemiddelet er et relativt dyrt legemiddel som er vanskelig å produsere på forsvarlig måte.

Det er mye falsk Botox og useriøse alternativer ute i markedet, så dersom du finner steder som tilbyr behandlinger noe særlig billigere enn dette bør du sjekke etter og forsikre deg om at dette faktisk er en kvalifisert behandler med rett til å praktisere som lege, og som bruker ekte Botox. Om man er usikker er det alltids lov å snu i døra og ombestemme seg før det er for sent. Bedre føre var enn etter snar.

Hvorfor Botox i Oslo?

Oslo er et dyrt sted for det meste, så det er knapt noen overraskelse at man mange steder kan skilte med billigere Botox behandling enn det du kan finne i Oslo. Det kan være fristende å hoppe på et tilbud og ta Botox behandling for en rimelig penge dersom man for eksempel er på sydenferie.

Her er det mange som har gått på en smell. Det viser seg nemlig at ikke alle som markedsfører seg som erfarne kirurger og hudspesialister på internett er så erfarne som de gir seg ut for å være. Dette burde kanskje ikke overraske folk, men det viser seg at mange fortsatt er utrolig naive. Denne naiviteten kan ha katastrofale konsekvenser for de uheldigste pasientene. Et eksempel på dette er historien til Marcelle King i Storbritannia.

Rett Botox behandling krever inngående kunnskaper om menneskelig anatomi, så da hjelper det lite om man for eksempel er utdannet veterinær med diplom fra en velrenommert internett-basert universitet. Dersom injeksjonene blir satt på feil sted eller for dypt kan fortsatt feil muskel bli deaktivert. Dette kan føre til midlertidige lammelser av muskler som hemmer vanlig daglig aktivitet. Dersom Botox blir satt i blodstrømmen kan det resultere i vanskeligheter med å svelge, eller det som verre er.

Det finnes mange produkter som blir solgt på nettet som konkurrerer med Botox. Det finnes også falske produkter som gir seg ut for å være Botox, men solgt til mistenkelig billig pris. Disse produktene er ofte veldig billige og lover å gi samme resultatene som Botox. Slike produkter skal man være veldig forsiktig med. Botulinumtoksin er en ekstremt farlig gift i større doser, så dersom leverandøren ikke har like god kontroll på produksjonsprosessen kan produktene i verste fall være livsfarlige å bruke.

I Norge er det bare kvalifiserte leger eller kvalifisert personell under oppsyn fra kvalifisert lege som har lov til å sette Botox sprøyter. Dette gir sikkerhet for at du får rett behandling. Man må også være kvalifisert lege for å ha tilgang til ekte Botox, så da vil det automatisk være vanskelig å kunne tilby ekte vare dersom man ikke er autorisert og kvalifisert.

Hva du bør vite før du tar Botox

Før du tar Botox behandling er det noen ting du bør ta i betraktning. Dette er også ting en kvalifisert behandler vil gå gjennom med deg før en eventuell behandling. Dersom behandleren ikke går grundig gjennom din medisinske historie og forklarer til deg eventuelle ting som kan gå galt og farer ved behandlinger kan det ofte være et tegn på at du har kommet til en useriøs behandler.

En kvalifisert lege vet forskjellen på de forskjellige typene rynker som kan finnes i ansiktet ditt og vil forklare dette for deg. Noen rynker er statiske rynker som fortsatt er der uansett bruk av muskler. Disse rynkene kan ikke bli fjernet med Botox. Her vil en erfaren behandler ofte foreslå at du bruker filler-behandling. Dynamiske rynker er den typen rynker som effektivt kan fjernes med Botox behandling.

En god lege forklarer klart hva du kan forvente deg som resultat av behandlingen, og fortsetter bare med behandlingen dersom pasientens forventninger er i tråd med det behandlingen faktisk kan oppnå. Behandlingen i seg selv er veldig enkel og tar bare cirka 15 minutter. Den går ut på at Botox blir sprøytet inn i små muskler rett under huden med en veldig tynn sprøytespiss.

Noe effekt kan forventes noen få dager etter injeksjonene, men full effekt vil ofte ikke oppnås før en uke eller to etter behandlingen.

Varighet på Botox

For å vedlikeholde effekten av Botox må injeksjonene som regel gjentas minst to ganger per år, men ofte varer effekten 3-4 måneder. Hvor ofte man må fylle på kommer an på hvor store musklene er der injeksjonen settes og hvor mye bevegelse det er i området rundt injeksjonen. Det er også litt individuelt hvor fort kroppen bryter ned Botox. Hvor erfaren og nøyaktig den som utfører behandlingen er vil selvfølgelig også her være en faktor.

Bivirkninger

Det er ikke uvanlig reagere litt på Botox behandling. Mange opplever hevelser og rødhet i behandlingsområdet etter behandling. Blåmerker, nummenhet, svimmelhet og allergisk utslett kan også oppleves. Andre relativt vanlige bivirkninger er hodepine, svimmelhet, rennende øyne, influensaliknende symptomer og tretthet. For noen kan også øvre øyelokk svekkes i en periode etter visse behandlinger.

For de fleste vil bivirkninger bare vare mellom noen timer til maksimum et par uker, men dersom behandlingen for eksempel blir satt på feil sted av en ufaglært behandler kan problemet vare i flere måneder og være veldig plagende.

You May Also Like