Botox før og etter

Botox før og etter

Det er få ting som gir oss en bedre forståelse av hva Botox kan utrette enn bilder tatt før behandlingen sammenlignet med bilder etter at virkningen av behandlingen har satt inn for fullt. American Society of Plastic Surgeons har derfor publisert en rekke bilder , tatt før behandlingen blir utført og etter at effekten av behandlingen har satt inn for fullt ved bruk av Botox mot forskjellige typer rynker.

Det finnes mange historier og mye snakk om hvor unaturlig man ser ut dersom man tar behandling med Botox, og hvor livløst ansiktet blir seende ut, men god Botox behandling karakteriseres av at mennesker rundt deg ikke skal legge merke til at noe har forandret seg, men rett og slett bare føler at du etter behandlingen ser litt friskere og yngre ut. Ta en titt på bildene fra American Society of Plastic Surgeons, og så kan du selv vurdere om det ser naturlig eller unaturlig ut. 

Botox mot Kråketær – før og etter

Kråketær er ofte et av de første stedene vi opplever å få rynker i ansiktet. Det begynner som regel ganske uskyldig med stadig økende smilerynker, som i seg selv kanskje ser søte nok ut helt til man plutselig en dag oppdager at rynkene fortsatt er der uansett hvor gretten og deprimert man er..det hjelper i alle fall ikke på humøret!

Botox ble faktisk først godkjent av FDA i USA som en behandling mot skjeling. I denne behandlingen ble Botoxen injisert i muskulaturen som styrer øyet. I denne typen behandling brukes Botoxen for å justere overivrig øyemuskulatur. Det var i sammenheng med denne behandlingen at noen av legene begynte å rapportere at noen av pasientene deres kunne melde om en veldig kjærkommen bivirkning, nemlig at rynkene rundt øynene deres forsvant for en periode av flere måneder etter behandling.

I dag er behandling av kråketær en av de mest vanlige Botox behandlingene som utføres. Kråketær er nemlig et av områdene der Botox i veldig små mengder har blitt bevist å være veldig effektivt. I bildene under kan du se et par eksempler på kråketær før og etter behandling med Botox.

Som du ser er ikke alle rynkene borte, men noen uker etter behandlingen er de merkbart mindre markerte for de som ser godt etter. Denne relativt diskré, men foryngende effekten, i tillegg til at behandlingen er veldig fort unnagjort, som gjør Botox til en veldig populær skjønnhetsbehandling.

Botox mot Sinterynken – før og etter

Sinterynken har fått det lite sjarmerende navnet sitt på grunn av at den ofte er fremtredende når du er sint, men det er langt ifra bare når man er sint at sinterynken viser seg. Dette er en del av ansiktsmuskulaturen som blir brukt veldig ofte, for eksempel når man er mistenksom, smaker på eller lukter noe man ikke liker, eller til og med når man ser eller hører noe man ikke liker. Bevegelsene i muskulaturen som ligger under sinterynken kan være både bevisste eller ubevisste.

På grunn av alle bevegelsene i dette området har muskulaturen en tendens til å styrkes over tid. I kombinasjon med reduksjoner i hudens tykkelse over tid vil dette ofte  resultere i mer permanente rynker som mange synes er skjemmende ettersom dette er et veldig fremtredende område i ansiktet. Bildene under viser to forskjellige pasienter og deres tilstand før og etter behandling med Botox i sinterynken.

Pasient 1 i bildet over er en 56 år gammel ikke-røyker som fikk Botox i sinterynken. Bilde 1B viser hvordan resultatet var en måned etter behandlingen. Bilde 2A og 2B viser hvordan resultatet var for en 49 år gammel ikke-røyker 2 uker etter behandlingen.  Som man kan se fra bildene har begge pasientene relativt uvanlige rynker som de tydeligvis ikke var komfortable med. Den andre pasienten har for eksempel en veldig fremtredende rynke på den ene siden før behandlingen, mens hun etter behandlingen har fått et mye mer balansert utseende.

Botox mot Pannerynker – før og etter

Botox blir nå  også mye brukt for behandling av pannerynker. Disse rynkene har en tendens til å få folk til å se gamle og slitne ut. I bildene under kan du se forvandlingen hos to forskjellige pasienter som fikk behandling for rynker i pannen.    

Bildene for pasient 1 og pasient 2 over viser resultater for behandling av rynker i panna. I bilde 2B kan man se at pasienten fortsatt ikke har rynker i panna hele 4 måneder etter behandlingen.

Botox er ikke for alle

Når leger vurderer om Botox er rett for en av sine pasienter er en av tingene de vurderer hvilke forventninger pasienten har når det gjelder virkningen av Botox. Det finnes nemlig pasienter som er besatt av tanken om å være helt rynkefri, og de tror ofte at Botox er noe som kan brukes til å oppnå dette.

Botox kan hjelpe på situasjonen men resultatet er ikke nødvendigvis drastisk. Botox vil i de fleste tilfeller hjelpe med å redusere mengden rynker du har og hvor fremtredende disse er, men i mange tilfeller vil rynkene fortsatt være litt synlige. Dersom et mer drastisk løft ønskes kan det hende at man heller bør velge et ansiktsløft.

Botox er en løsning som er anbefalt for de som ikke trenger veldig store forandringer, men som ønsker å se litt mer friske ut. Det er et ideelt valg for de som er fornøyd med seg selv slik de er, men som bare ønsker å presentere den best mulige versjonen av seg selv, uten å egentlig forandre på noe, og uten store inngrep som det tar lang tid å komme seg etter og som koster mye penger.

  

Pureskin

Vi lister og finner estetiske behandlinger der du bor

Om oss

Få siste tilbud

© 2024 Pureskin.no – Alle rettigheter