Botox Bergen
Få billigste pris

Botox Bergen

Få den beste prisen på botox i Bergen av en av de beste klinikkene i byen. Bruk skjema under å send inn en forespørsel.
Send inn Forespørsel

Skjema

Billig botox i Bergen

Pris på botox

Det er viktig å huske på at prisen på Botox-behandlinger kan variere avhengig av mengden Botox som trengs, og den spesifikke behandlingen du ønsker å få utført.

Garantert sertifiserte behandlere

Alle våre sammarbeidspartnere er spesialister på botox og andre estetisk medisinske behandlinger. 

Botox pris bergen

Botox i Bergen

Interessen for Botox i Bergen er stadig voksende, og tilbudet vokser i takt med etterspørselen. Dette fører til press på Botox prisen i Bergen. Det er derfor stadig billigere å ta Botox behandling i Bergen. Det er også stadig vanligere med Botox i Bergen, og Botox behandling har i dag en veletablert rolle i den bergenske skjønnhetskulturen, nærmest på linje med en tur til frisøren eller neglesalongen.

I de fleste tilfeller brukes Botox i Bergen for å slette rynker i ansiktet, men det finnes også en rekke andre behandlingsområder der Botox kan brukes. Noen av disse inkluderer skjeling, ekstrem svette, migrene, overaktiv blære, og flere andre lidelser.

Billig Botox i Bergen

Den økende konkurransen har ført til en stadig lavere Botox pris i Bergen. Dette er en situasjon som naturligvis kommer kunden til gode, men det er viktig å være klar over de forskjellige effektene dette kan ha på markedet for Botox behandling i Bergen.

En positiv effekt som drives frem av nedgangen i prisen er at klinikkene blir nødt til å lære seg mer effektiv tidsbruk. Dette kan også virke positivt inn på hvordan de respekterer tiden til kundene sine.

Samtidig betyr redusert tid brukt på hver pasient også at de ansatte i klinikken har mer press på seg for å gjøre ting unna i en fart. Dette kan resultere i stressede ansatte og en følelse av redusert kundeservice for pasienten. For liten tid per kunde kan også i verste fall føre til dårligere eller manglende oppfølging. En annen potensiell effekt av press på prisen er at klinikker bruker personale med mindre kvalifikasjoner og erfaring, som er billigere, for å kutte kostnader.

Hva du bør vite om botox i Bergen

Selv om Bergen er mye tryggere enn de fleste steder i verden når det gjelder medisinsk behandling og farmasøytiske produkter, kan det likevel variere hvilken kvalitet man får. Når konkurranse i markedet presser ned prisen på Botox behandling må gjerne klinikkene redusere kostnadene sine. Da er det alltid fare for at kvaliteten på behandlingen noen steder synker.

En av metodene noen klinikker bruker for å kutte kostnadene sine er ved å bruke mindre kjente legemidler. Dette betyr ikke at produktene er farlige å bruke, men det kan i noen tilfeller bety at produktene har en forskjellig effekt fra de mer etablerte produktene. Dette kan virke inn på resultatet av behandlingen.

Oppfølgende behandling kan også være vanskeligere dersom du allerede har hatt behandling med et mindre kjent produkt. Da kan det nemlig være vanskeligere for legen din å finne dokumentasjon på slike ting som kjente interaksjoner med andre legemidler.

For de aller fleste er det sikreste å bruke et av de best kjente og mest brukte produktene i markedet. Disse inkluderer Botox (fra Allergan), Xeomin (fra Merz Pharmaceuticals), og Dysport (fra Galderma).

Pris på Botox i Bergen

Når de kjente botox merkevarene nevnt over brukes er det svært sjelden at det er mulig å finne behandlinger som koster mindre enn 2000 kroner. Vær derfor oppmerksom på at det kan hende en mindre kjent versjon av botox brukes dersom du blir tilbudt behandling til en pris som er lavere enn dette.   For de fleste som tar Botox behandling i Bergen vil prisforskjellen mellom et av de kjente produktene og et mindre kjent produkt likevel være såpass liten at få vil vurdere å risikere et mindre kjent produkt dersom de er klar over at det er dette som skal brukes.

Varighet på Botox

Pasienter som tar kosmetisk behandling kan som regel forvente at effekten av denne behandlingen varer i mellom 4 og 6 måneder. Botox kan også brukes i et stadig økende antall andre typer behandlinger. Her vil effekten av behandlingen gjerne ha litt kortere varighet. Det normale er gjerne 2-3 måneder. Hvor lenge effekten av Botox behandlingen varer kan variere basert på flere faktorer. Først og fremst er det forskjeller mellom behandling ulike steder på kroppen. Hvor mye Botox som brukes er også blant de viktigste faktorene for hvor lenge Botox behandlingen kommer til å vare. Dette er også en faktor som det til en viss grad går an å justere. Andre viktige faktorer er alderen til pasienten, elastisiteten til huden og dybden på rynkene når Botox brukes til sletting av rynker. Det er ellers verd å nevne at varigheten til Botox behandlinger faktisk kan øke etter hver behandling. Dette er fordi de musklene som deaktiveres av Botox behandlingen svekkes over tid som følge av inaktiviteten. Med andre ord kan det sies at Botox behandling faktisk blir mer effektiv over tid. Les mer: Botox Varighet og Effekt*

Bivirkninger av Botox

Når Botox brukes rett for kosmetisk behandling er det små sjanser for å oppleve bivirkninger, men disse forekommer likevel. Bivirkninger som oppleves på injeksjonsstedet er de vanligste. Disse består av lokal smerte eller irritasjon, hovenhet og endring i hudfargen, tørrere hud, eller bakterieinfeksjoner på injeksjonsstedet. Disse lokale bivirkningene er ikke alvorlige, og det hender ofte at disse forsvinner av seg selv.

 

En annen vanlig bivirkning er hodepine som kommer av muskelspasmer som skjer før musklene blir lammet. Dette er en relativt harmløs bivirkning som vanligvis kun varer i noen få dager før den forsvinner av seg selv.

 

Hengende øyelokk eller øyenbryn, vanligvis på den ene siden av ansiktet, er en annen potensiell bivirkning å være oppmerksom på. Dette er en annen harmløs bivirkning, men dersom dette problemet oppstår varer det ofte i mellom 3-6 uker. Noen ganger kan det vare så lenge som 3 måneder.

 

Ved bruk av Botox i pannen opplever noen få pasienter at rynkene midlertidig blir dypere i stedet for at de forsvinner. Dette er også en harmløs bivirkning som forsvinner av seg selv etter hvert. 

 

Det er veldig sjelden at bruk av Botox gir seriøse bivirkninger, men det er viktig å vite at det kan skje, og å være oppmerksom på symptomene og den nødvendige behandlingen når dette skjer. Seriøse bivirkninger kan forekomme dersom botoxen sprer seg fra det planlagte injeksjonsstedet og finner veien til andre deler av kroppen der den ikke skal være.

 

Mer seriøse bivirkninger inkluderer muskelsvakhet, vanskeligheter med å puste, vanskeligheter med å svelge, øyeproblemer, problemer med hjertet eller andre nerverelaterte muskelproblemer. Det er viktig å være klar over at dersom slike problemer oppstår, kan dette skje opptil flere uker etter behandlingen.

 

Det kan være lett gjort å tenke seg at det kan være lurt å ta Botox behandlingen i utlandet. Prisene på Botox behandling i utlandet er ofte mye billigere. I tillegg kan det være fristende å kombinere behandlingen med en liten tur til et sted der man kanskje samtidig kan nyte en liten ferie. Botox behandling i utlandet har likevel sine risikoer.

 

Selv om mange typer Botox behandling er relativt enkle og ukompliserte prosedyrer er de fortsatt medisinske prosedyrer som innebærer medisinsk risiko. I Norge må Botox behandling alltid skje under oppsyn av en kvalifisert lege, og dette er ikke uten grunn. Botox behandling krever nemlig inngående kunnskap om kroppens anatomi og det inngrepet man skal utføre, og det krever også stor nøyaktighet i utførelsen for å holde risikoen for bivirkninger til et absolutt minimum.

 

Feilbehandling med Botox er slett ikke uvanlig i utlandet, og selv om alvorlige konsekvenser er en sjeldne kan selv de relativt ufarlige konsekvensene som oppleves være veldig plagsomme. Konsekvensene kan også være relativt langvarige ettersom effekten av Botox ofte varer i mellom 3-12 måneder.

 

Effekten av Botox er ikke umiddelbar, så de fleste vil ikke vite om behandlingen var suksessfull før etter at de er hjemme i Norge og opplever den fulle effekten av behandlingen. Da kan det være vanskelig å klage eller få oppfølgende behandling, og det kan være vanskelig å finne en norsk klinikk som vil risikere å gjøre oppfølgende behandling på arbeid som er påbegynt av en utenlandsk klinikk.

Les mer: Bivirkninger av Botox

Alternativer til Botox

Generelt sett er Botox behandling bra tolerert av de fleste pasienter, med relativt få tilfeller av allergi eller andre alvorlige bivirkninger registrert, og produktet er derfor godkjent for bruk for de aller fleste over 18 år. Likevel er det slett ikke alle tilfeller der en lege bør anbefale bruk av Botox selv om pasienten spør om det.

 

På grunn av at Botox har fått såpass mye oppmerksomhet i kjendismiljøer er det i dag mange som har hørt om produktet, men som har urealistiske forventninger med tanke på effekten av behandlingen. Det er viktig at leger handler profesjonelt og gir pasientene et realistisk bilde av hva de kan forvente som resultat av Botox behandlingen. Legen bør også fraråde unødvendig Botox behandling i de tilfellene der det innebærer helserisiko for pasienten, eller dersom det ikke er nødvendig, effektivt, eller etisk riktig å utføre behandlingen.

 

Problemet er at avgjørelsen om å anbefale Botox behandling eller ikke innebærer en klar interessekonflikt for klinikkene som utfører slik behandling. I noen tilfeller må de velge mellom egen profitt og det som er etisk riktig. Heldigvis er norske leger med lisens godt kvalifisert til å avgjøre om det finnes helsemessige eller psykologiske grunner til at en person bør nektes Botox behandling.

 

Legen har også ofte bedre oversikt over eventuelle andre alternativer som kan gi sammenlignbare resultater, og som i noen tilfeller heller bør anbefales til pasienten. Behandling med retinoider slik som for eksempel retinol, Retin-A, og Differin er en mulighet som gjerne anbefales for behandling av rynker i ansiktet.

 

Ansiktsmassasje er en annen mer tradisjonell behandling som har vist seg å være effektiv mot rynker i ansiktet. Det samme gjelder akupunktur. Det er viktig å være klar over at både ansiktsmassasje og akupunktur er behandlinger som gir gradvise resultater over tid, til forskjell fra Botox behandling, som gir drastiske forbedringer innen få dager.

 

Microneedling, som innebærer bruk av en dermaroller, brukes også i dag for å redusere rynker i ansiktet. Dette er en type utstyr som bruker en mengde mikroskopiske nåler til å lage mikroskopiske sår i huden. Dette utløser en betraktelig økning i kollagen og elastin i huden. Hovedproblemet med microneedling er at prosessen er både ubehagelig og litt blodig. Sår i huden, om enn mikroskopiske, innebærer naturligvis også alltid en viss fare for infeksjon.

 

Rynker kan også behandles ved hjelp av laserbehandling. Når laserbehandling gjennomføres brukes en laser til å brenne av det ytre hudlaget. Kroppen vil deretter produsere ny og glattere hud for å erstatte den gamle huden. Resultatene fra laserbehandlingen er gode og langvarige, men det kan være litt smertefullt, og det kan ta noen dager for pasienten å komme seg etter behandlingen.

 

Kjemisk eksfoliering er et kjemisk alternativ til å bytte ut den gamle huden med ny og friskere hud. Kjemisk eksfoliering finnes som regel i form av eksfolieringskrem. Det finnes selvfølgelig også mange andre hudkremer med forskjellige funksjonaliteter som kan brukes for å holde huden fri fra rynker. Hvilke kremer som kan passe for ulike pasienter kan variere litt. Det er derfor viktig å snakke med en kvalifisert lege om hvilke alternativer som er best for huden din.

Bestill time i dag

Få byens beste behandling på botox

Pureskin

Vi lister og finner estetiske behandlinger der du bor

Få siste tilbud

© 2024 Pureskin.no – Alle rettigheter