Abonner på nyhetsbrevet vårt!

Har du lyst til å lære mer om sminke, hudpleie, skjønnhet og mye mer? Da har vi noe som passer perfekt for deg, nemlig vårt nyhetsbrev. Det kommer til å passe deg perfekt, det er vi sikre på. Er du ikke overbevist? Les videre for å få vite mer om nyhetsbrevet vi lager!

Hva består nyhetsbrevet vårt av?

Vårt nyhetsbrev vil bestå av en rekke ulike ting hver eneste gang. Vi vil nok ikke ha et standardformat, men vi håper at du kommer til å like det uansett. Vi vil gjerne videreformidle tips og triks du kan benytte deg av i hverdagslivet ditt. Vi vil prøve å anbefale rimelige og ikke minst gode produkter, slik at du ikke trenger å tømme lommeboka di for å ha ganske så god hud. Det er noe vi er opptatt av. Det er jo sånn at hudpleie og sminke bør være for alle, uansett hva slags budsjett du har. Dette skal vi vise at er mulig!

Hvorfor melde deg på nyhetsbrevet vårt?

Det er flere grunner til at du bør melde deg på nyhetsbrevet vårt, men hovedgrunnen er at vi har mye vi kan lære deg. Vi håper at du får lyst til å lære mer om hudpleie og ikke minst sminke. Det som er så bra med vårt nyhetsbrev er at det ikke vil være der hver eneste dag. Det gir deg tid til å kose deg med det vi skriver, kanskje på vei til jobb eller før du legger deg? Vi er opptatt av kvalitet, så derfor er det den aller beste grunnen for deg til å melde deg på nyhetsbrevet vårt.

Vi håper at du har skikkelig lyst til å melde deg på nyhetsbrevet vårt. Vi håper at du kommer til å lære noe nytt, kanskje du til og med har noe å bidra med? Det er jo veldig spennende å tenke på, så det er bare å ta kontakt med oss hvis du har noe du har lyst til å bidra med. Vi er åpne for alle.

Så, har du meldt deg på nyhetsbrevet vårt? Vi er skikkelig glade for at du gjorde det! Tusen takk fra oss!